Shutters

Wilt u de optimale lichtinval creëren en de warmte buiten houden in de zomer? Bekijk dan de verschillende shutters van Hespa in Tilburg. Door deze voor uw ramen te plaatsen houdt u niet alleen de zon buiten, maar krijgt uw inrichting ook direct een eye-catcher. Bij Hespa kunt u kiezen uit diverse soorten shutters van het topmerken CopaHome en Cedeko.

De ideale lichtinval met shutters

Zonwering in uw huis laten plaatsen geeft u de mogelijkheid om zelf de lichtinval te bepalen. Shutters zijn hiervoor uitermate geschikt. Door ze naar wens te verstellen kunt u precies bepalen hoeveel licht er in de ruimte komt. Dankzij de verstelbare lamellen kunt u ieder moment kiezen voor meer of minder zonlicht in huis. Speel zelf met de inval met deze luiken. Kom langs in onze showroom in Tilburg om de verschillende mogelijkheden te bekijken!

Verschillende materialen

Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. De meest gangbare variant is hout, wat naast de praktische invulling ook warmte aan de ruimte geeft. Naast hout kunt u ook shutters van aluminium, pvc en kunststof bestellen. Dat maakt shutters geschikt voor ieder interieur en een passende keuze bij ieders smaak.

Multifunctioneel

Het grote voordeel van shutters is dat ze niet alleen zorgen voor zonwering, maar ook een isolerende functie hebben. Houd de warmte binnen in de wintermaanden en de hitte buiten als de zon in de zomer staat te branden op uw woning. Naast isoleren hebben shutters ook een esthetische functie doordat ze ook als raamdecoratie dienen. U kunt ze bovendien op ieder soort raam laten plaatsen, er zijn altijd wel geschikte shutters te vinden voor uw raam. Dat maakt ze multifunctioneel en zeer gewenst als zonwering. Bij Hespa hebben we al meerdere ramen in Tilburg voorzien van deze raambekleding.

Shutters kopen in Tilburg?

Wilt u graag de ramen van uw woning in omgeving Tilburg voorzien van een paar prachtige shutters die u helpen de zon buiten te houden? Bekijk dan het ruime aanbod van Hespa en selecteer de gewenste shutters. Met onze inmeetservice weten we zeker dat alles past en komen we ze graag bij u installeren. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om de diverse uitvoeringen te bekijken.