Meubelstoffering

Zijn uw meubels duidelijk aan een nieuwe bekleding toe? Dan kunt u bij Hespa in Tilburg terecht voor vakkundige en stijlvolle meubelstoffering. We voorzien uw meubels graag van een nieuwe bekleding waardoor u er weer jaren van kunt genieten. Zo ziet uw interieur er weer als nieuw uit en hoeft u geen afscheid te nemen van uw huidige meubels.

Touch-up met meubelstoffering

Na jarenlang gebruik kan het zijn dat uw meubels toe zijn aan een nieuwe stoffering. Bekleding kan versleten zijn of gewoon niet meer de gewenste uitstraling hebben na veelvuldig gebruik. Dan kunt u bij Hespa in Tilburg terecht om uw meubels weer helemaal als nieuw te krijgen. Wij stofferen en bekleden uw meubels zodat alles weer als nieuw aanvoelt en uw interieur weer helemaal naar wens is.

Ruim assortiment meubelstoffen

Voor het stofferen van uw meubels kunt u bij Hespa in Tilburg kiezen uit diverse stoffen van de beste meubelstoffeerders uit de omgeving. In ons ruime aanbod vindt u verschillende stoffen in diverse designs, zodat er altijd een gewenste stoffering tussen zit voor uw meubels. Van ribstoffen tot leer en van klassiek tot modern, alles kunt u bij Hespa vinden.

Voordelig en duurzaam

Het opnieuw stofferen van meubels in plaats van nieuwe aan te schaffen is niet alleen gunstig voor de portemonnee. Het is ook nog een duurzame oplossing om meubels langer bruikbaar te houden. U profiteert met de meubelstoffering van Hespa dus van een voordelige en duurzame verlenging van uw meubilair. U kunt nog jarenlang verder met uw gewenste interieur en het scheelt u behoorlijk in de kosten.

Meubelstoffering uitkiezen in Tilburg?

Wilt u graag nieuwe stoffering voor uw meubels of zijn uw meubels echt toe aan een opfrisbeurt? Bekijk dan de mogelijkheden van de meubelstoffering van Hespa. Kom langs in onze showroom in Tilburg of neem contact op voor meer informatie. We adviseren u graag over de beschikbare opties voor meubelstoffering.