Wilt u een stijlvolle en praktische zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Met de rolgordijnen van Hespa heeft u een gemakkelijke en functionele oplossing voor het weerhouden van de zon, zonder dat dit afbreuk doet aan de inrichting. Rolgordijnen zijn de ideale combinatie tussen esthetiek en functionaliteit, een combinatie die we u graag aanbieden bij Hespa.

Verduisterend

Een van de varianten in ons assortiment zijn de rolgordijnen. Vanwege de strakke uitstraling is deze zeer geschikt voor extra verduistering in huis. Bovendien zijn ze erg functioneel vanwege de weinige plek die ze innemen. U kunt de rolgordijnen gebruiken om daglicht in huis te laten zonder dat mensen naar binnen kunnen kijken, maar ook om een kamer donker te krijgen, zoals bijvoorbeeld uw slaapkamer.

Passend

Rolgordijnen zijn er in diverse soorten en maten en daarmee altijd passend binnen uw interieur. Het maakt het tot een zeer gevarieerde variant van zonwering die u zelf helemaal kunt samenstellen. Bovendien is een rolgordijn erg duurzaam en kan het op meerdere manieren bediend worden. Onze rolgordijnen van Veroflex kunt u bovendien bestellen in verschillende stoffen en dankzij de handige systemen zijn ze geschikt voor iedere ruimte en gemakkelijk te monteren.

Bestel uw rolgordijn

Wilt u de ruimte in uw woning of kantoor graag beschermen tegen de zon? Bekijk dan de mogelijkheden van de rolgordijnen van Hespa. Neem een kijkje in onze showroom en kies uw gewenste rolgordijnen uit. Heeft u vragen over de functionaliteiten of de opties van rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen. Via onderstaande button heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.