Rolgordijnen

Wilt u een stijlvolle en praktische rolgordijnen voor uw woning of bedrijfspand? Met de rolgordijnen van Hespa in Tilburg heeft u een gemakkelijke en functionele oplossing voor het weerhouden van de zon, zonder dat dit afbreuk doet aan de inrichting. Rolgordijnen zijn de ideale combinatie tussen esthetiek en functionaliteit, een combinatie die we u graag aanbieden bij Hespa.

Verduisterende rolgordijnen in Tilburg?

Een van de varianten in ons assortiment zijn de rolgordijnen. Vanwege de strakke uitstraling is deze zeer geschikt voor extra verduistering in huis. Bovendien zijn ze erg functioneel vanwege de weinige plek die ze innemen. U kunt de rolgordijnen gebruiken om daglicht in huis te laten zonder dat mensen naar binnen kunnen kijken, maar ook om een kamer donker te krijgen, zoals uw slaapkamer. In onze showroom in Tilburg laten we graag ons uitgebreide assortiment verduisterende rolgordijnen zien.

Diverse soorten en maten

Rolgordijnen zijn er in diverse soorten en maten en daarmee altijd passend binnen uw interieur. Het maakt het tot een zeer gevarieerde variant van raambekleding die u zelf helemaal kunt samenstellen. Bovendien is dit type raambekleding erg duurzaam en kan het op meerdere manieren bediend worden. Onze rolgordijnen van CopaHome en Cedeko kunt u bovendien bestellen in verschillende stoffen en dankzij de handige systemen zijn ze geschikt voor iedere ruimte en gemakkelijk te monteren.

Rolgordijnen kopen in Tilburg?

Wilt u de ruimte in uw woning of kantoor graag beschermen tegen de zon? Bekijk dan de mogelijkheden van de rolgordijnen van Hespa. Neem een kijkje in onze showroom in Tilburg en kies uw gewenste soort en maat uit. Heeft u vragen over de functionaliteiten of de opties van rolgordijnen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.