Horren

Wilt u graag horren laten plaatsen in uw woning om deuren of ramen te voorzien van beveiliging tegen insecten? Bekijk dan de mogelijkheden van Hespa in Tilburg voor een hor op maat voor ramen en deuren. Wij helpen u graag aan een betaalbare hor die past binnen uw woning en perfect aansluit op uw type raam of deur. U profiteert bovendien van de topkwaliteit die door onze gespecialiseerde leveranciers wordt geleverd, zoals Unilux.

Schoon en insectenvrij met horren

Een hor is er bij uitstek om insecten buiten de deur te houden. Zo kunt u toch uw raam of deur openzetten zonder dat er ongedierte naar binnen komt. Een vaak vergeten voordeel van een hor is echter dat het ook viezigheid buiten de deur houdt. Daarmee draagt een hor ook bij aan het schoonhouden van uw woning in omgeving Tilburg. Horren zijn bijzonder functioneel en daarom een populaire manier om te beschermen tegen insecten, beesten en vuil.

Soorten horren

Hespa biedt u een ruim assortiment aan horren aan, onder andere van het topmerk Veroflex. U kunt kiezen uit:
 • Raamhorren
 • Inzethorren
 • Plissé hordeur
 • Dakraam hor
 • We helpen u graag met het maken van de beste keuze voor uw woning in omgeving Tilburg. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie over de verschillende producten.

  Hor op maat

  Iedere woning heeft andere soorten ramen of deuren en ook de afmetingen verschillen hierin. Daarom is het van belang dat uw horren op maat gemaakt worden, zodat deze alles perfect afdicht en zo insecten en ander ongedierte buiten de deur houdt. Zo passen de horren altijd in de gewenste ruimte en kunt u optimaal gebruikmaken van deze handige producten.

  Bestel direct uw op maat gemaakte hor in Tilburg

  Wilt u graag horren laten plaatsen voor uw ramen of deuren om insecten buiten de deur te houden? Bij Hespa in Tilburg kunt u snel een op maat gemaakte bescherming plaatsen in uw woning. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag zo snel mogelijk aan een gewenste hor.