Wilt u graag een hor laten plaatsen in uw woning om deuren of ramen te voorzien van beveiliging tegen insecten? Bekijk dan de mogelijkheden van Hespa voor een hor op maat voor ramen en deuren. Wij helpen u graag aan een betaalbare hor die past binnen uw woning en perfect aansluit op uw type raam of deur. U profiteert bovendien van de topkwaliteit die door onze gespecialiseerde leveranciers wordt geleverd, zoals Unilux.

Schoon en insectenvrij

Een hor is er bij uitstek om insecten buiten de deur te houden. Zo kunt u toch uw raam of deur openzetten zonder dat er ongedierte naar binnen komt. Een vaak vergeten voordeel van een hor is echter dat het ook viezigheid buiten de deur houdt. Daarmee draagt een hor ook bij aan het schoonhouden van uw woning. Horren zijn bijzonder functioneel en daarom een populaire manier om te beschermen tegen insecten, beesten en vuil.

Soorten horren

Hespa biedt u een ruim assortiment aan horren aan, onder andere van het topmerk Veroflex. U kunt kiezen uit:

    • Raamhorren
    • Inzethorren
    • Plissé hordeur
    • Dakraam hor

We helpen u graag met het maken van de beste keuze voor uw woning. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie over de verschillende producten.

Hor op maat

Iedere woning heeft andere soorten ramen of deuren en ook de afmetingen verschillen hierin. Daarom is het van belang dat uw hor op maat gemaakt wordt, zodat deze alles perfect afdicht en zo insecten en ander ongedierte buiten de deur houdt. Zo past de hor altijd in de gewenste ruimte en kunt u optimaal gebruikmaken van deze handige producten.

Bestel direct uw op maat gemaakte hor

Wilt u graag horren laten plaatsen voor uw ramen of deuren om insecten buiten de deur te houden? Met de horren van Hespa kunt u snel een op maat gemaakte bescherming plaatsen in uw woning. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag zo snel mogelijk aan een gewenste hor.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen. Via onderstaande button heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.