Loopmatten

Wilt u graag loopmatten in huis hebben voor een schoon huis? Zorg ervoor dat de vloer er nog jaren naar wens uitziet met de loopmatten van Hespa. Wij helpen uw woning netjes te houden door al het vocht en vuil van buiten te weren. In combinatie met onze topvloeren een garantie voor een mooie en duurzame inrichting van uw woning.

loopmatten

Vloerbescherming

Loopmatten zijn van belang voor de bescherming van uw vloer. Het is namelijk vaak dat zand en vocht van buiten zorgt voor slijtage van de vloer. Om te voorkomen dat u vooral bezig bent met het schoonmaken van de vloer kunt u loopmatten gebruiken om het vocht en vuil buiten de deur te houden. Handig en gemakkelijk in gebruik, maar vooral heel nuttig voor uw vloer.

Schoonloop en droogloop

Er bestaan twee soorten loopmatten: de schoonloopmat en de droogloopmat. Een schoonloopmat zuigt het vocht op wanneer u erover heen loopt. De droogloopmat is gemaakt van katoen en werkt nog meer absorberend. Hierdoor wordt zowel vocht als vuil van de schoenen gehaald en hoeft u slechts enkele stappen te zetten op de mat om uw schoenen schoon te krijgen. Bij Hespa kunt u beide typen loopmatten bestellen voor in huis. We leveren loopmatten van het kwaliteitsmerk Tarkett.

Bescherm uw vloer

Wilt u voorkomen dat uw vloer te maken krijgt met slijtage en u constant bezig bent met schoonmaken? Met de loopmatten van Hespa zorgt u voor extra bescherming en houdt u uw vloer langer in topconditie. Voor meer informatie over de verschillende loopmatten kunt u altijd contact met ons opnemen.