Plissé gordijnen

Wilt u graag een moderne zonwering die uw interieur wat extra uitstraling geeft? Bekijk dan de voordelen van plissé gordijnen voor uw woning of bedrijfspand. Hespa biedt u een ruim aanbod aan plissé gordijnen aan, variërend in stof, design en kleur. Ontdek deze moderne variant van zonwering bij Hespa.

Privacy

Plissé gordijnen zijn een speelse variant op de wat meer klassiekere rolgordijnen. U kunt zelf de lichtinval bepalen doordat de gordijnen opvouwbaar zijn. Het geeft hiermee veel privacy zonder dat het de lichtinval beperkt. U kunt gewoon naar buiten kijken, terwijl mensen niet zo gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Dat maakt plissé gordijnen ideaal om de privacy van uw woonkamer te reguleren.

Variaties

Een plissé gordijn is er in verschillende soorten en maten. U kunt zelf kiezen uit een top down en een bottom up variant. Hiermee heeft u de uitstraling van de zonwering in eigen hand en kunt u spelen met de inrichting. De gordijnen zijn bovendien beschikbaar voor ieder type raam en kunnen in iedere woning worden geïnstalleerd. Uiteraard staan onze specialisten voor u klaar om alles in te meten en te installeren wanner nodig.

Kies uw plissé gordijn

Voor een gevarieerde zonwering op maat kunt u bij Hespa terecht voor plissé gordijnen in de meest uiteenlopende patronen. Zo vindt u bij ons onder meer talloze gordijnen van de merken CopaHome en Cedeko. Kom langs in onze showroom om alle variaties te bekijken of neem contact op voor meer informatie.