Wilt u graag zonwering laten installeren in uw woning? Bij Hespa kunt u kiezen uit verschillende soorten zonweringen, ieder met specifieke kenmerken en een passende uitstraling. Neem zelf de regie over de lichtinval en bepaal de privacy in huis dankzij de instelbare zonweringen. Dankzij het ruime aanbod zit er altijd wel een geschikte variant tussen voor uw smaak en wensen. Bekijk de diverse zonweringen of vraag advies aan onze experts voor het beste model voor uw woning.

Elektrische bediening

Voor een optimale gebruikerservaring kunt u op al onze zonweringen de optie voor elektrische bediening toevoegen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de zonwering bedienen en op ieder moment de lichtinval bepalen. Bij elektrische bediening zorgen we voor een ingebouwde motor in de zonwering die gemakkelijk te bedienen is. Zo kunt u eenvoudig de zonwering open en dicht doen met een wandschakelaar. Eventueel kunnen we het nog gemakkelijker maken door een afstandsbediening toe te voegen. Hiervoor gebruiken we de handige en comfortabele systemen van Veroflex.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen. Via onderstaande button heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.