Binnenzonwering

Wilt u graag binnenzonwering laten installeren in uw woning? Bij Hespa in Tilburg kunt u kiezen uit verschillende soorten binnenzonweringen, ieder met specifieke kenmerken en een passende uitstraling. Neem zelf de regie over de lichtinval en bepaal de privacy in huis dankzij de instelbare zonweringen. Dankzij het ruime aanbod zit er altijd wel een geschikte variant tussen voor uw smaak en wensen. Bekijk de diverse binnenzonweringen of vraag advies aan onze experts voor het beste model voor uw woning in Tilburg.

Zonwering voor binnen

Binnenzonwering is uiteraard bedoeld voor binnen, maar kan diverse functies hebben. Zo is binnenzonwering ideaal als ‘sfeermaker’ in huis. Een woonkamer is bijvoorbeeld veel sfeervoller met gordijnen of dupli gordijnen. Daarnaast biedt het privacy. Als u een raam aan de voorkant van de woonkamer heeft, merkt u al gauw dat er toch stiekem wat mensen naar binnen kijken. Binnenzonwering is dan perfect, zodat u toch wat meer of totale privacy heeft. Binnen zonwering is daarnaast ideaal voor het tegengaan van licht en/of zon.  We hebben o.a. zonwering van Sunway.

binnenzonwering

Binnenzonwering op maat

Bij Hespa hebben we vele soorten binnenzonwering. Denk hierbij aan (houten) jaloezieënrolgordijnen of plissé gordijnen. Elke raambekleding heeft zo zijn voor- en nadelen, het is maar net wat uw wensen zijn. Daarom bieden we in onze showroom in Tilburg talloze mogelijkheden betreft binnenzonwering. Kom eens langs in onze showroom en we bespreken uitgebreid uw wensen.

Wilt u bijvoorbeeld transparante, half-verduisterende of totaal verduisterende raambekleding? Wilt u dat het product volledige privacy biedt, hoeft het alleen sfeermakend te zijn of een combinatie van beiden? Ons uitgebreid assortiment zorgt ervoor dat we kunnen voldoen aan uw wensen, keer op keer.

Welke binnenzonwering kan ik het beste kiezen?

De beste binnenzonwering is afhankelijk van de ruimte en het type raam dat u wilt bekleden. In de woonkamer zijn er bijvoorbeeld veel mogelijkheden: voor het creëren van sfeer, het bieden van privacy of het verhogen van de isolatie. Op uw slaapkamer wilt u waarschijnlijk binnenzonwering die ervoor zorgt dat de zon en het daglicht buiten blijft, zodat de ruimte heerlijk koel blijft en u lekker kunt slapen. Dan kunt u het beste kiezen voor overgordijnen of vouwgordijnen.
binnenzonwering tilburg
Elektrische bediening

Voor een optimale gebruikerservaring kunt u op al onze zonweringen de optie voor elektrische bediening toevoegen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de zonwering bedienen en op ieder moment de lichtinval bepalen. Bij elektrische bediening zorgen we voor een ingebouwde motor in de zonwering die gemakkelijk te bedienen is. Zo kunt u eenvoudig de zonwering open en dicht doen met een wandschakelaar.

Eventueel kunnen we het nog gemakkelijker maken door een afstandsbediening toe te voegen. Hiervoor gebruiken we de handige en comfortabele systemen van Sunway.

Binnenzonwering kopen in Tilburg?

Wilt u graag weten welke binnenzonwering het beste past bij de ruimte, het type raam en uw (design) wensen? Kom dan langs in onze showroom in Tilburg! We laten ons uitgebreide assortiment zien en adviseren u aan de hand van uw situatie en wensen. We helpen u ook graag bij het kiezen van de juiste kleur, materiaal en/of stof, zodat het perfect binnen uw interieur past.

binnenzonwering tilburg