Gordijnen

Wilt u graag nieuwe gordijnen aanschaffen voor in huis? Bij Hespa in Tilburg vindt u gordijnen en gordijnstoffen in diverse soorten en maten, gemaakt met verschillende stoffen en patronen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u de geschikte gordijnen aanbieden. Met ons brede assortiment hebben we rustige en warme gordijnen, maar ook gedessineerde gordijnen. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.
gordijnen tilburg hespa

Gordijnstoffen kopen?

Bent u op zoek naar gordijnstoffen? We hebben een ruim assortiment waarbij u kunt kiezen uit verschillende soorten stoffen, kleuren en dessins. Kom langs in onze showroom in Tilburg om al onze stofstaaltjes te bekijken en voor een persoonlijk advies. Wij zitten op het Besterdplein in Tilburg. 

Gordijnen creëren sfeer, maar zijn ook praktisch. Denk aan mooie gordijnen voor in de woonkamer die zorgen voor sfeer, maar ook aan de gordijnen in de slaapkamer, daar wilt u wellicht graag verduisterende gordijnenstoffen.

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste gordijnstoffen, zodat deze voldoen aan de functionaliteiten en de uitstraling waar u naar op zoek bent. U kunt kiezen voor een kleur die perfect past binnen de inrichting van uw woonruimte. Echter kunt u ook gaan voor gordijnen die er juist uitspringen, als een ware eye-catcher. Bij Hespa in Tilburg heeft u een ruime keuze uit gordijnstoffen.

De voeringen en plooien van onze gordijnen

Bij de keuze voor gordijnen kunt u ook kiezen uit verschillende voeringen. Deze zijn afhankelijk van hoeveel licht u door wilt laten. Dit kan uiteraard per ruimte binnen uw woning variëren. Voor de slaapkamer wilt u wellicht minder lichtinval dan in de woonkamer. U kunt kiezen uit transparante, semi-transparante en verduisterende gordijnen. U kunt uiteraard bij onze specialisten in Tilburg terecht voor advies over de beste optie voor uw specifieke wensen. 

Naast de voering is ook de uitvoering op diverse manieren mogelijk. Wij kunnen de gordijnen in de door u gewenste plooival laten confectioneren. U heeft bij Hespa in Tilburg de keuze uit een enkele plooi, een dubbele plooi en een wave. De keuze voor een plooi bepaalt de uitstraling van het gordijn en kan voor ieder interieur anders zijn. Het heeft bovendien invloed op onder meer het stofverbruik en daarmee ook de kosten voor de gordijnen.

Vitrages

Voor het beperken van de inkijk binnen uw huis kunt u kiezen voor een vitrage. Dit dunne gordijn is voornamelijk met een lichte stof te verkrijgen en zorgt ervoor dat er moeilijk naar binnen gekeken kan worden. Het voordeel van de vitrage is dat de lichtinval behouden blijft en uw woonkamer uitstekend verlicht blijft. De vitrages bestaan uit een speciaal geweven structuur om het zicht te belemmeren en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Inbetweens

Wilt u liever dat er toch wat meer licht wordt tegengehouden door uw gordijnen zonder dat het helemaal donker wordt dan zijn inbetweens uitermate geschikt. Doordat er nog voldoende licht naar binnenkomt kunt u ze dichtlaten om de privacy in huis te vergroten. De stofdikte van een inbetween zit grofweg tussen een vitrage en de overgordijnen in. Met dit type gordijn kunt u zelf naar buiten kijken zonder dat mensen naar binnen kunnen kijken.

Overgordijnen

Wanneer u sfeer wilt creëren in huis met behulp van de gordijnen zijn onze overgordijnen de beste keuze. In tegenstelling tot de vitrages en inbetweens zijn deze meer verduisterend en hebben ze eveneens een isolerende functie. Overgordijnen zijn er in talloze materialen, kleuren en designs en zijn daarmee een uitstekende keuze om de inrichting meer invulling te geven.

Topkwaliteit gordijnen bestellen

Wilt u graag gordijnen van topkwaliteit bestellen? Bij Hespa kunt u kiezen uit talloze gordijnen, vervaardigd uit gordijnstoffen van de beste gordijnateliers. We leveren gordijnen van topmerken als Mart Visser, Kobe, Cachet By Holland Haag, Eijffinger, Essentials by Kobe en Boelaerts & Moens. Zo kunt u kiezen uit toonaangevende gordijnmerken, allemaal bij Hespa. We komen de gordijnen vakkundig en voor niets bij u opmeten en we plaatsen de gordijnen met plezier bij u thuis. Neem voor meer informatie contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.