Over ons

Passie voor interieur en aankleding, dat is waar Hespa al jarenlang voor staat. Sinds 1977 proberen we voor iedere stijl en smaak een gewenst interieur te creëren. Dat doen we door middel van diverse producten en uitgebreide collecties gordijnen en behang. Op deze manier weten we altijd de juiste sfeer te creëren. Hespa staat bekend om de goede service en de kwaliteit die we leveren. Voor uw interieurzaken, ongeacht uw stijl, bent u dan ook altijd van harte welkom bij ons in Tilburg.

Alles voor uw interieur

Uw interieur bestaat uit diverse aspecten die samen de sfeer van uw woning bepalen. We bieden u diverse producten aan. U kunt kiezen uit talloze soorten gordijnen, van vitrages tot overgordijnen. Daarnaast hebben we alles voor de perfecte zonwering in huis. Voor vloeren, stoffering en behang kunt u ook bij ons terecht. Alles voor uw interieur vindt u bij ons!

Showroom

Keuzes maken voor de inrichting van uw woning doet u niet zomaar, daar moet u een gevoel bij hebben. Daarom hebben we voor u een prachtige showroom opgesteld waar u al onze producten kunt bekijken en zelf een voorstelling kunt maken van wat onze decoratie, gordijnen en vloeren doen voor uw woning. Samen met u bekijken we alle opties en kunnen we een creatieve oplossing vinden voor iedere keuze. Kom daarom langs in onze showroom en bekijk samen met onze experts wat het beste bij uw woning past.

Advies

Vindt u het lastig om een keuze te maken als het aankomt op interieur? Dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met een adviesgesprek op maat helpen we u aan de beste keuzes. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en laten onze specialisten de mogelijkheden aan u zien. Hierdoor weet u precies wat wel en niet kan en kunnen onze stijlexperts u laten zien wat Hespa u hiervoor te bieden heeft. Interesse? U kunt eenvoudig een gesprek aanvragen.