Wilt u duurzame en goede kwaliteit vloerbedekking in huis halen? Dan bent u bij Hespa in Tilburg aan het juiste adres. Voor alle typen vloerbedekking kunnen wij u aan de beste variant helpen. Kies een vloer die bij u past uit onze ruime collectie aan kwaliteitsvloeren. In ons uitgebreide assortiment in Tilburg zit er altijd wel een geschikte vloer voor u tussen.

Vloerbedekking Tilburg

Ruim aanbod vloerbedekking in onze showroom in Tilburg

Het ruime aanbod aan vloerbedekkingen wordt mogelijk gemaakt door ons brede aanbod aan leveranciers. We hebben de beste leveranciers voor u geselecteerd. Zo kunnen we altijd topkwaliteit leveren en dankzij onze afspraken met leveranciers ook een scherpe prijs voor u aanbieden. U kunt bij ons terecht voor vloerbedekking van onder andere Tarkett, Desso, Ambiant, Headlam en Belakos.

Soorten vloerbedekking

Bij Hespa kunt u kiezen uit onder meer:

Gespecialiseerd advies

Twijfelt u nog over de meest geschikte vloerbedekking voor uw woning? Bij Hespa hebben we al jarenlang ervaring met alle soorten vloerbedekking. We kunnen u dan ook een gespecialiseerd advies geven over de mogelijkheden van onze type vloeren en de beste keuze voor uw specifieke wensen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor advies op maat.

Vloerbedekking kopen in Tilburg?

Wilt u topkwaliteit vloerbedekking voor in huis? Bestel dan direct uw gewenste variant tegen een scherpe prijs. Wil u graag meer informatie of heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. We kiezen de vloerbedekking die bij u en uw woning past.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen. Via onderstaande button heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.