Wilt u graag wat meer privacy in huis en zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt? Dan zijn de jaloezieën van Hespa een uitstekende keuze. U vindt diverse varianten in ons uitgebreide assortiment. Wat u ook wilt, wij zorgen ervoor bij Hespa. Bekijk de beste kwaliteit jaloezieën voor een scherpe prijs.

Houten jaloezieën

Wanneer u graag een warme en natuurlijke uitstraling in uw huis wilt kunt u het beste kiezen voor houten jaloezieën. Vanwege het natuurlijke materiaal krijgt u een unieke sfeer die past binnen ieder interieur. Hout is bovendien uitstekend geschikt als materiaal om het licht tegen te houden, zodat u de kamer goed kunt verduisteren. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

Eco jaloezieën

Voor voordelige jaloezieën kunt u bij Hespa ook terecht voor de eco variant. Dit zijn ingekorte jaloezieën, die eveneens van hout worden gemaakt. Zo kunt u toch voor houten jaloezieën kiezen, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. De eco-lijn wordt aan beide kanten ingekort met een maximum van 240 cm. U kunt bij deze lijn kiezen uit diverse kleuren.

Aluminium jaloezieën

Aluminium is een van de meest gebruikte materialen voor jaloezieën. Ze zijn op maat te maken waardoor u ze bij ieder formaat raam of deur kunt gebruiken. Aluminium zorgt er bovendien voor dat de warmte beter buiten of juist binnen wordt gehouden dankzij de isolerende eigenschappen. Daarnaast zijn aluminium jaloezieën vochtbestendig en zijn ze eenvoudig te reinigen. U kunt ook bij deze variant kiezen uit talloze kleuren.

Kies uw eigen jaloezieën

Verrijk uw interieur met praktische en decoratieve jaloezieën en bepaal zelf de lichtinval in huis. U kunt bij Hespa kiezen uit verschillende soorten materialen, tal van kleuren en verschillende designs, onder meer van het merk Veroflex. Zo zit er altijd wat tussen dat past bij uw smaak en inrichting. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen. Via onderstaande button heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.