Lamellen

Is de lichtinval van uw woning niet optimaal of wilt u graag meer privacy in huis? Dan zijn lamellen uitstekend geschikt om dit helemaal naar eigen wens in te richten met voordelige en stijlvolle raamdecoratie. In iedere kamer in het huis kunt u lamellen gebruiken. Hespa levert daarom graag de perfecte variant voor uw gewenste inrichting.

Verschil met jaloezieën

Lamellen worden vaak door elkaar gehaald met jaloezieën. Het grote verschil is dat lamellen verticaal worden gebruikt en jaloezieën horizontaal. Dat maakt dat lamellen, in tegenstelling tot jaloezieën, heel praktisch zijn bij grote raampartijen of bij schuifpuien. U kunt ze eenvoudig opzij schuiven en zelf bepalen in hoeverre u het raam bedekt wilt hebben. Voor beide geldt wel dat er een ruim aanbod aan variaties is waar u uit kunt kiezen.

Bepaal zelf de lichtinval

Een van de grote voordelen van lamellen is dat u zelf helemaal kunt bepalen hoe de lichtinval van de kamer wordt. Dankzij de functionele werking kunt u de lamellen eenvoudig draaien en zo de kamer verduisteren of slechts de zon weren. U kunt op deze manier toch een lichte ruimte creëren zonder dat de felle zon naar binnen schijnt. U vermindert bovendien de inkijk waardoor er meer privacy in uw woning ontstaat. Wilt u juist al het licht naar binnen laten? De lamellen zijn eenvoudig opzij te schuiven voor een vrij raam.

Weinig onderhoud

U kunt bij lamellen kiezen uit verschillende materialen. Zo hebben we kunststof en aluminium lamellen, die als voordeel hebben dat ze onderhoudsarm zijn. U kunt de lamellen eenvoudig schoonmaken, waardoor ze langer goed blijven en u langer kunt genieten van de optimale raamdecoratie. Lamellen zijn bovendien een voordelige raamdecoratie, bij Hespa ontvangt u dan ook altijd de scherpste prijs. Wij leveren onder andere lamellen van de vooraanstaande merken CopaHome en Cedeko.

Bestel uw lamellen

Wilt u graag het gemak ervaren van lamellen voor uw ramen, waardoor u zelf helemaal kunt bepalen hoeveel licht er binnen komt? Deze onderhoudsarme en voordelige variant schaft u eenvoudig aan bij Hespa. Kies uit een van de talloze varianten uit ons complete aanbod. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om uw favoriet te kiezen.