Vinyl vloer

Wilt u graag een vinyl vloer voor uw woning in Tilburg? Vinylen vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en geven veel comfort. Kijk eens naar de mogelijkheden van vinyl voor uw vloeren. U kunt jaren genieten van dit stevige materiaal. Hespa biedt deze vloeren bovendien aan in diverse varianten, waardoor u altijd de geschikte vloer bij ons kunt vinden.

Wat zijn de voordelen van vinyl?

Een vinylen vloer biedt diverse mogelijkheden in huis, dankzij de verschillende voordelen. Met de keuze voor dit materiaal profiteert u van:

  • Duurzaamheid
  • Gemak in onderhoud
  • Voordelig materiaal
  • Vochtbestendigheid
  • Geluidsdemping

Genoeg reden dus om een vinyl vloer in uw huis te laten leggen. U profiteert al snel van een vinyl vloer in uw huis of appartement in Tilburg bij Hespa.

Onderhoudsarme vloer

Een van de bepalende kenmerken van vinyl is dat het zeer onderhoudsarme materialen zijn. De vloer bestaat uit verschillende lagen waarbij de bovenste laag een slijtvaste laag is. Dit zorgt ervoor dat u jaren van uw vloer kunt genieten en dat deze eenvoudig te onderhouden is.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld tapijt zijn deze vloeren simpel schoon te maken. Zo heeft u weinig omkijken naar de vloer, wat het uitermate geschikt maakt wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft. De vloer is eenvoudig schoon te houden en gaat jarenlang mee. Met een vinyl vloer bent u gemiddeld tot 20 jaar voorzien van een sterke, strakke vloer.

Veelzijdigheid vinyl vloer

Een van de voordelen van een vinyl vloer is dat ze overal toepasbaar zijn. U kunt overal in huis kiezen voor een vinyl vloer. Dankzij de vochtbestendigheid van het materiaal wordt deze veelgebruikt in de keuken of badkamer, wat gezien het gemakkelijke onderhoud een ideale combinatie is. Bovendien is het materiaal prima te combineren vloerverwarming, waardoor het overal in huis goed tot zijn recht komt.

Naast de mogelijkheden in diverse ruimtes is vinyl ook in talloze soorten verkrijgbaar. Zo hebben we bij Hespa in Tilburg allerlei structuren vinyl, van natuurlijke look tot strak en modern. Voor ieder wat wils dus. We leveren vinyl vloeren van het kwaliteitsmerk Tarkett.

Kies uw vinyl vloer in Tilburg

Wilt u graag een slijtvaste en onderhoudsarme vloer in huis? Dan is vinyl een uitermate geschikte keus voor uw woning in Tilburg. Kies uw gewenste vloer of bespreek de mogelijkheden met onze werknemers en neem contact op voor meer informatie. U kunt ook langskomen in onze showroom in Tilburg om de mogelijkheden te bekijken.