Wilt u graag een onderhoudsarme vloer die gemakkelijk schoon te houden is en veel comfort geeft? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van PVC en vinyl voor uw vloeren. U kunt jaren genieten van deze stevige materialen. Hespa biedt deze vloeren bovendien aan in diverse varianten, waardoor u altijd de geschikte vloer bij ons kunt vinden.

Onderhoudsarme materialen

Een van de bepalende kenmerken van zowel PVC als vinyl is dat het zeer onderhoudsarme materialen zijn. De vloer bestaat uit verschillende lagen waarbij de bovenste laag een slijtvaste laag is. Dit zorgt ervoor dat u jaren van uw vloer kunt genieten en dat deze eenvoudig te onderhouden is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tapijt zijn deze vloeren simpel schoon te maken. PVC is hierbij nog iets steviger dan vinyl en wordt niet in zijn geheel maar in stroken gelegd.

PVC

Overal in huis

U kunt overal in huis kiezen voor de PVC of vinyl vloer. Dankzij de vochtbestendigheid van vinyl wordt deze veelgebruikt in de keuken of badkamer, wat gezien het gemakkelijke onderhoud een ideale combinatie is. PVC is vanwege de diversiteit in stijlen overal te gebruiken, van woonkamer tot slaapkamer. Bovendien zijn beide varianten prima te combineren vloerverwarming, waardoor ze overal in huis goed tot hun recht komen.

Voordelige vloeren

Een ander bijkomend voordeel van zowel PVC als vinyl is dat het een relatief goedkope variant is voor uw vloer. U profiteert bij Hespa dan ook van voordelige prijzen voor uw PVC of vinyl vloer. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit, die bij ons altijd hoog in het vaandel staat. U kunt kiezen uit verschillende soorten stijlen en zo het gewenste interieur in huis creëren. Bekijk bijvoorbeeld de PVC en vinyl vloeren van Tarkett of Belakos.

Vinyl

Kies uw PVC of vinyl vloer

Wilt u graag slijtvaste en onderhoudsarme vloeren in huis? Dan zijn zowel PVC als vinyl uitermate geschikt voor uw woning. Kies uw gewenste vloer of bespreek de mogelijkheden met onze werknemers en neem contact op voor meer informatie.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen. Via onderstaande button heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.