Wilt u graag duettes in huis voor een stijlvolle raamdecoratie die weinig ruimte innemen en zelf volledig naar wens in te richten zijn? Bekijk dan het ruime aanbod van Hespa en kies de beste oplossing voor uw interieur. Dankzij onze verschillende leveranciers zit er altijd een geschikte variant tussen voor uw woon- of slaapkamer.

Dubbele stof

Duettes zijn eigenlijk plisségordijnen met een dubbele stof. Deze worden vervolgens als een honingraad gevouwen waardoor u ze als een harmonica kan uittrekken en samenvoegen. Ze nemen hierdoor weinig ruimte in en u kunt ze ook halverwege het raam laten zitten. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Bovendien ziet u door de dubbele stof wel wat er buiten gebeurt maar is de inkijk beperkt.

Isolerend en geluiddempend

Een ander groot voordeel van duettes is dat ze een isolerende werking hebben. De plissé bestaat uit kamers waar stilstaande lucht in zit, wat warmte binnenhoudt in de winter en buitenhoudt in de zomer. Daarnaast zorgt de stilstaande lucht ook voor geluiddemping waardoor u geen last hebt van lawaai van buiten. Deze kenmerken maken duettes ideaal voor uw woonkamer of slaapkamer.

Duettes uitkiezen

Wilt u graag stijlvolle en functionele raamdecoratie? Dan zijn onze duettes van Veroflex uitstekend geschikt om uw interieur iets extra’s te geven en u de gewenste privacy te bieden. Kom langs in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken of neem contact op voor meer informatie. Wij regelen dat u de gewenste duettes voordelig in huis krijgt.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Dit maakt het wat persoonlijker en middels een gesprek kunnen wij uw wensen beter in kaart brengen en onze mogelijkheden hier op aanpassen. Via onderstaande button heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.