Houten vloeren Tilburg

Bent u op zoek naar een stijlvolle vloer voor in uw huis? Dan bent u bij Hespa aan het juiste adres voor prachtige houten vloeren in Tilburg. Als interieurexperts hechten we waarde aan kwaliteit, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Omdat we daarnaast diverse varianten bieden, weet u zeker dat een houten vloer vindt die in uw interieur past!

houten vloeren tilburg

Voordelen houten vloeren

Onze houten vloeren hebben veel verschillende voordelen. Deze kunnen we niet alleen garanderen omdat we zorgvuldig omgaan met onze vloeren, maar ook doordat we onze leveranciers bewust selecteren op basis van kwaliteit. Zo kan Hespa garanderen dat de materialen altijd voldoen aan de hoogste maatstaven. Dat is terug te zien in de voordelen van onze houten vloeren:
– Ze hebben beperkt onderhoud nodig;
– Hebben een lange levensduur;
– Werken geluiddempend;
– Zijn slijtagebestendig door een goede houtbewerking;
– En ze zijn verkrijgbaar in vele variaties!
Met deze voordelen kunt u optimaal genieten van uw houten vloer van Hespa in Tilburg. Uw interieur voelt namelijk pas compleet, als er ook een mooie vloer in ligt die mooi aansluit bij de inrichting van uw huis.

Parket vloeren Tilburg

Juist het kwalitatieve hout dat u vindt bij Hespa is de beste keus voor parket vloeren in Tilburg. U voorkomt lang zoeken naar het passende hout, omdat onze experts al rekening houden met uw interieur. Dit betekent niet dat u een hogere prijs dan normaal hoeft te betalen.

Bij Hespa kopen we slim in, waardoor we voordelige prijzen kunnen bieden. Zelfs een mooie parket vloer hoeft u daardoor geen geldzorgen op te leveren. Zo kunt u lekker uitpakken met lagen hout op de vloer, die ook nog eens goed te behandelen is.

Onderhoud houten vloer

Over het onderhoud van de houten vloer hoeft u zich geen zorgen te maken. Het hout is van hoogwaardige kwaliteit waardoor u kunt rekenen op een jarenlange garantie. Wel kan het na deze periode goed zijn om deze te behandelen. Gelukkig kan dat makkelijk, omdat het hout zeer gebruiksvriendelijk is. In onze showroom kunnen we u adviseren over de houten vloeren die het langst mee gaan en die het best voor onderhoud te behandelen zijn.

Diverse houten vloeren in Tilburg

Bij Hespa in Tilburg hebben we diverse houten vloeren in de showroom staan die bij uw wensen passen. Voor ieder soort hout kunt u bij ons terecht, al is het enkel om naar advies te vragen. U kunt zo nog makkelijker een keuze maken uit verschillende patronen, houtsoorten en kleuren. Door de vele mogelijkheden wordt het straks nog lastig om te kiezen!

vloer hout tilburg
Houten vloeren in Tilburg kopen

Voor de beste houten vloeren in Tilburg kunt u beter even aankloppen bij Hespa! Door onze jarenlange ervaring weten we waar we de beste houten vloeren in moeten kopen voor een prijs die niet alleen voor ons, maar zeker ook voor u voordelig uitpakt. Wanneer u zoekt naar een stijlvolle houten vloer voor de inrichting van uw huis in Tilburg, dan kunt u maar beter de keus hebben uit veel verschillende stijlen.

Hespa biedt dit u, en veel meer. Wij hopen u daarom snel terug te zien in onze showroom! Als u eerst nog wat meer informatie wilt, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Maakt u daarna snel een afspraak om langs te komen?