PVC vloeren

Zoekt u naar een onderhoudsarme en voordelige vloer voor uw woning in Tilburg? Hespa biedt u PVC vloeren, praktisch en prachtig in design. Uitermate geschikt voor iedereen die een mooie en betaalbare vloer wilt hebben. Bij Hespa in Tilburg bieden we u de beste PVC vloeren, verkrijgbaar in diverse varianten. Zo vindt u altijd een geschikte vloer bij ons in Tilburg!

Voordelen PVC vloer

PVC als materiaal voor uw vloer biedt u diverse voordelen, waaronder:

  • Onderhoudsvrij
  • Slijtvast materiaal
  • Geluiddempend
  • Lange levensduur
  • Talloze variaties

Genoeg reden dus om voor een PVC vloer te kiezen! Met de uitstraling van houten vloeren en het gemak van een kunststofvloer. De ideale combinatie voor uw woning in Tilburg.

Voordelige PVC vloeren

Een ander bijkomend voordeel va PVC is dat het een relatief goedkope variant is voor uw vloer. U profiteert bij Hespa dan ook van voordelige prijzen voor uw PVC vloer. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit, die bij ons altijd hoog in het vaandel staat.

U kunt kiezen uit verschillende soorten stijlen en zo het gewenste interieur in huis creëren. Bekijk bijvoorbeeld de PVC vloeren van merken als Tarkett of Belakos. In onze showroom in Tilburg kunnen we u diverse vloeren laten zien, allemaal tegen een scherpe prijs. Zo geeft de vloer u de gewenste uitstraling in huis, zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen.

Diverse PVC vloeren in Tilburg

PVC vloeren zijn er in talloze variaties. Het materiaal kan in allerlei structuren en designs worden geleverd, waardoor iedere stijl gecreëerd kan worden in uw woning. Van de populaire visgraat tot een tegelpatroon, we kunnen de stroken PVC in ieder gewenst patroon leveren en leggen zoals u dat voor ogen heeft. Hierdoor kunt u in iedere kamer in het huis kiezen voor PVC, omdat er altijd een passende stijl te vinden is. Benieuwd naar de mogelijkheden? We adviseren u graag in onze showroom in Tilburg over al onze type vloeren.

PVC vloer in Tilburg kopen

Wilt u een slijtvaste vloer in huis waar u jarenlang van kunt genieten zonder te veel onderhoud? Bekijk dan de voordelige PVC vloeren van Hespa in Tilburg. Het materiaal biedt u diverse mogelijkheden en maakt het voor iedere woning een geschikte vloer. Kies uw favoriete vloer uit in onze showroom in Tilburg of neem contact op voor meer informatie.